Wereld Ergotheraphie dag 2021

27 OKTOBER 2021; Het is vandaag Wereld Ergotherapie dag!

In heel de wereld is dit de dag waarop ergotherapie centraal staat. Ergotherapie is een paramedische discipline die zich richt op het weer mogelijk maken van dagelijkse handelingen bij mensen die door ziekte of beperking een lichamelijke of psychische beperking hebben gedaan.

Het doel van de Tworby is om mensen zo lang mogelijk in beweging te houden door iemand zijn eigen tweewieler om te bouwen tot een gestabiliseerde driewieler. Dit is een toegankelijke oplossing voor de fietsende hulpbehoevenden. Het fietsen op een driewieler kan in het begin wennen zijn, daarom bieden wij mogelijkheden tot proefrijden en waar de behoefte is instructie/ondersteuning door een ergotherapeut of fietsdocent. Omdat wij heel blij zijn met de inzet van deze specialisten, staan wij bij deze Wereld Ergotherapie dag dan ook eventjes stil bij dit mooie werk.

Als u dus niet meer op de fiets durft te stappen of het fietsen in het begin lastig is, kan een ergotherapeut dé oplossing zijn om toch het gewenste resultaat te behalen!

#ombouwmodule #driewieler #zelfredzaamheid #vrijheid #vitaliteit #veiligheid #fietsen #seniorendriewieler #driewielervoorouderen #aangepastefiets #fietsenisgezond #veiligverkeer #letsallcycle

27-10-2021

Terug naar berichten
Wereld Ergotheraphie dag 2021