Dealer Dinsdag - Tworby introduceert P. Rijsdijk Tweewielers!

DEALER DINSDAG! Deze week; Peter Rijsdijk Tweewielers in Roosendaal!

P. Rijsdijk Tweewielers en Rijsdijk Service Center zijn zeer betrouwbare winkels. Klanten kunnen hier terecht voor een nieuwe fiets, eerlijke en deskundige voorlichting, goede service, het aanschaffen van de nodige accessoires en natuurlijk voor het maken van een proefrit.

Het is sinds een week mogelijk om op locatie een Tworby te bewonderen én uit te proberen. De Tworby is gemonteerd onder een gloednieuwe Van Dijck Ceto fiets. Een prachtig exemplaar!

Wilt u een proefrit maken op een Tworby (Maak voor de zekerheid altijd eerst een afspraak!)? Of wilt u uw fiets laten ombouwen tot een driewieler? Neem dan contact met op met P. Rijsdijk Tweewielers!

Telefoonnummer: 0165 399 192
Adres: Turfberg 14, Roosendaal
Website

De Tworby, hét product als u langer, gezonder, veiliger en duurzamer mobiel wilt blijven. De Tworby maakt het mogelijk om uw eigen fiets om te laten bouwen naar een driewieler.#ombouwmodule #driewieler #zelfredzaamheid #vrijheid #vitaliteit #veiligheid #fietsen #seniorendriewieler #driewielervoorouderen #aangepastefiets #fietsenisgezond #veiligverkeer #letsallcycle

19-10-1999

Terug naar berichten
Dealer Dinsdag - Tworby introduceert P. Rijsdijk Tweewielers!