Tworby vindt commercieel multitalent!

Per 1 februari 2021 is het team Tworby uitgebreid met Maarten Valks. Met zijn energie en commerciële drive gaat hij zorgen voor de verdere groei van Tworby. 

Samen met onze dealers en ambassadeurs gaan we ervoor zorgen dat steeds meer kwetsbare fietsers hun zelfredzaamheid, vrijheid en vitaliteit behouden.

 

Wie is Maarten?
Ik ben Maarten Valks en inmiddels ben ik 28 jaar oud. Recent heb ik de Master in Management aan de Universidad Carlos lll te Madrid afgerond.
In 2015 heb ik mijn bachelor aan de Hotel Management School Maastricht behaald. Direct na het afronden van deze studie ben ik aan de slag gegaan bij Anheuser-Busch InBev (bierbrouwerij van o.a. Hertog Jan, Jupiler, Leffe & Stella Artois). De laatste drie jaar binnen dit bedrijf ben ik werkzaam geweest als accountmanager in de regio West-Brabant.

Ik houd van koken, een goed glas wijn en ga graag naar een festival! En af en toe sport ik ook nog..

Ik ken Bob al een flink aantal jaren en daardoor ook Tworby. Het product en de visie van het bedrijf spreken mij heel erg aan. Vandaar dat ik heel veel zin heb om Tworby nog verder op de kaart te zetten en nog meer mensen langer zelfredzaam en vitaal te houden.

Terug naar berichten
Tworby vindt commercieel multitalent!