Fantastische klantervaring: Meneer en mevrouw Verdooren op de Tworby naar de Floriade

Wat doe je als je naar de Floriade wil maar liever niet 9 voetbalvelden afloopt? Dan ga je op de Tworby! Meneer en mevrouw Verdooren genieten nog elke keer van het fietsen op hun Tworby’s. Al eerder deelden zij hun ervaring met de driewieler en ook deze keer nemen wij u graag mee met dit mooie verhaal over de positieve impact van een Tworby. Aangezien het hun eigen ervaringen zijn, willen we het volledige bericht met u delen: 

“Beste mensen van Tworby,

Ik heb een verhaal voor jullie en wat fotos van de Tworby.

De Floriade in Almere daar mag je niet fietsen staat op hun website. Ik heb meteen gemaild en wij mogen daar fietsen met de Tworby. Wij hebben een abonnement en zijn er verschillende keren geweest. Iedere keer worden wij door beveiligers aan gehouden omdat ze ons niet vertrouwen. Onze fiets is geen tradionele driewieler!

Wij zijn verschillende keren door mensen aangehouden omdat ze meer willen weten over de fiets. Is dat geen mooie reclame! Het grappige is ook dat er geen driewielers te zien zijn alleen scootmobiels. Wij zijn ook in de gondel geweest met de Tworby. Wij genieten iedere keer van het fietsen. En nu op Floriade die een afmeting heeft van 9 voetbalvelden is het helemaal een rijkdom. 

Ik groet jullie en ik wens jullie een goede zomer toe.

Nancy”

Het is mooi om te zien dat meneer en mevrouw Verdooren zo kunnen genieten van alle tijd die zij buiten spenderen op de Tworby. Op deze manier is het mogelijk om langer mobiel te blijven met hun eigen fiets. Wij wensen hen nog vele mooie kilometers op de fiets toe!


Bent u ook geïnteresseerd in de voordelen van onze ombouwmodule? Kijk voor alle mogelijkheden van Tworby op onze website of neem contact op via info@tworby.nl of 085-0642009. Wij helpen u graag!

Terug naar berichten
Fantastische klantervaring: Meneer en mevrouw Verdooren op de Tworby naar de Floriade

Tworby in magazine van de KBO-PCOB

In de mei editie van het magazine van de KBO-PCOB is er aandacht besteed aan Tworby! Hierbij wordt Tworby genoemd als een van de mogelijkheden wanneer je niet meer op een gewone fiets kunt fietsen. KBO-PCOB is een samenwerkingsverband tussen de ouderenbonden Unie KBO (Katholieke Bond van Ouderen) en PCOB (Protestants Christelijke Ouderenbond).

Lees het hele artikel

Introductie artikel
Wie lang binnen heeft moeten zitten, realiseert zich hoe fijn het is om dan weer naar buiten te kunnen gaan en lekker een stuk te fietsen. Maar er zijn ook mensen die niet meer kunnen fietsen op een gewone fiets. Door medische problemen of omdat ze niet meer stabiel genoeg zijn en bang zijn om te vallen. Gelukkig zijn er tegenwoordig volop aangepaste fietsen waarmee u toch gewoon lekker naar buiten kunt gaan.

‘JE EIGEN TWEEWIELER LATEN OMBOUWEN TOT EEN DRIEWIELER’
‘Ben je vertrouwd met je eigen fiets, maar vind je het te lastig om erop te fietsen , omdat je hulpbehoevend bent of bang bent om ermee te vallen? Daar hebben wij iets voor ontworpen, waarmee je je eigen fiets kunt laten ombouwen tot driewieler’, zegt producteigenaar Bob van den Berg van Tworby. ‘Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op bijna iedere fiets, dus ook op een elektrische. Op deze manier kun je je eigen vertrouwde fiets behouden en profiteren van de gemakken en de veiligheid van een driewieler. Dat levert niet alleen plezier en voldoende beweging op, maar zorgt er bovendien voor dat je de baas blijft over je eigen mobiliteit. En de kosten zijn lager dan de prijs van een nieuwe driewieler.’

Terug naar berichten
Tworby in magazine van de KBO-PCOB