Tworby in magazine van de KBO-PCOB

In de mei editie van het magazine van de KBO-PCOB is er aandacht besteed aan Tworby! Hierbij wordt Tworby genoemd als een van de mogelijkheden wanneer je niet meer op een gewone fiets kunt fietsen. KBO-PCOB is een samenwerkingsverband tussen de ouderenbonden Unie KBO (Katholieke Bond van Ouderen) en PCOB (Protestants Christelijke Ouderenbond).

Lees het hele artikel

Introductie artikel
Wie lang binnen heeft moeten zitten, realiseert zich hoe fijn het is om dan weer naar buiten te kunnen gaan en lekker een stuk te fietsen. Maar er zijn ook mensen die niet meer kunnen fietsen op een gewone fiets. Door medische problemen of omdat ze niet meer stabiel genoeg zijn en bang zijn om te vallen. Gelukkig zijn er tegenwoordig volop aangepaste fietsen waarmee u toch gewoon lekker naar buiten kunt gaan.

‘JE EIGEN TWEEWIELER LATEN OMBOUWEN TOT EEN DRIEWIELER’
‘Ben je vertrouwd met je eigen fiets, maar vind je het te lastig om erop te fietsen , omdat je hulpbehoevend bent of bang bent om ermee te vallen? Daar hebben wij iets voor ontworpen, waarmee je je eigen fiets kunt laten ombouwen tot driewieler’, zegt producteigenaar Bob van den Berg van Tworby. ‘Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op bijna iedere fiets, dus ook op een elektrische. Op deze manier kun je je eigen vertrouwde fiets behouden en profiteren van de gemakken en de veiligheid van een driewieler. Dat levert niet alleen plezier en voldoende beweging op, maar zorgt er bovendien voor dat je de baas blijft over je eigen mobiliteit. En de kosten zijn lager dan de prijs van een nieuwe driewieler.’

Terug naar berichten
Tworby in magazine van de KBO-PCOB