Fantastische klantervaring: Meneer en mevrouw Verdooren op de Tworby naar de Floriade

Wat doe je als je naar de Floriade wil maar liever niet 9 voetbalvelden afloopt? Dan ga je op de Tworby! Meneer en mevrouw Verdooren genieten nog elke keer van het fietsen op hun Tworby’s. Al eerder deelden zij hun ervaring met de driewieler en ook deze keer nemen wij u graag mee met dit mooie verhaal over de positieve impact van een Tworby. Aangezien het hun eigen ervaringen zijn, willen we het volledige bericht met u delen: 

“Beste mensen van Tworby,

Ik heb een verhaal voor jullie en wat fotos van de Tworby.

De Floriade in Almere daar mag je niet fietsen staat op hun website. Ik heb meteen gemaild en wij mogen daar fietsen met de Tworby. Wij hebben een abonnement en zijn er verschillende keren geweest. Iedere keer worden wij door beveiligers aan gehouden omdat ze ons niet vertrouwen. Onze fiets is geen tradionele driewieler!

Wij zijn verschillende keren door mensen aangehouden omdat ze meer willen weten over de fiets. Is dat geen mooie reclame! Het grappige is ook dat er geen driewielers te zien zijn alleen scootmobiels. Wij zijn ook in de gondel geweest met de Tworby. Wij genieten iedere keer van het fietsen. En nu op Floriade die een afmeting heeft van 9 voetbalvelden is het helemaal een rijkdom. 

Ik groet jullie en ik wens jullie een goede zomer toe.

Nancy”

Het is mooi om te zien dat meneer en mevrouw Verdooren zo kunnen genieten van alle tijd die zij buiten spenderen op de Tworby. Op deze manier is het mogelijk om langer mobiel te blijven met hun eigen fiets. Wij wensen hen nog vele mooie kilometers op de fiets toe!


Bent u ook geïnteresseerd in de voordelen van onze ombouwmodule? Kijk voor alle mogelijkheden van Tworby op onze website of neem contact op via info@tworby.nl of 085-0642009. Wij helpen u graag!

Terug naar berichten
Fantastische klantervaring: Meneer en mevrouw Verdooren op de Tworby naar de Floriade

CE-markering voor medische hulpmiddelen!

Vanaf heden is de Tworby officieel goedgekeurd en getest volgens de CE-markering voor medische hulpmiddelen. Dit geldt voor de nu nog geldende Medical Device Directive (MDD) (93/42/EEC) als tevens de Medical Devices Regulation (MDR) (2017/745/EU). Hiermee voldoet het product  aan wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

CE staat voor Conformité Européenne ofwel, in overeenstemming met de Europese regelgeving. De CE-markering zijn wettelijke eisen die zijn vastgesteld voor 27 product specifieke Europese richtlijnen en vorderingen. Het doel van de CE-markering is tweeledig. Enerzijds zorgt het voor bevordering van de vrije goederenhandel binnen de EER. Anderzijds zorgt het voor harmonisatie van de wetgeving van de EER-landen voor productveiligheid en gezondheid.

Kijkend naar de klasse indelingen die de MDD en MDR beschrijven, dan valt de Tworby in Klasse I. Het product is niet invasief, niet “actief” en bevat geen meetfuncties in het kader van ondersteunen van lichaamsfuncties, bevat geen steriele onderdelen, en bevat geen onderdelen met houdbaarheid of speciale opslagcondities.

Tijdens het proces richting CE-markering zijn wij uitstekend geholpen door IMC-Consultants, in het bijzonder door Wankie Be. Wij raden hen ten zeerste aan voor het begeleiden van een proces- en/of productcertificering!

Terug naar berichten
CE-markering voor medische hulpmiddelen!