Dealer worden?

We komen graag in contact met fietszaken of zorgwinkels die onze visie delen om mensen zolang mogelijk te laten fietsen. Wanneer u na de kennismaking besluit om dealer te worden van de Tworby ombouwmodule, ontvangt u van ons toegang tot onze dealeromgeving. In deze afgeschermde omgeving kunt u alle informatie vinden over de ombouwmodule, distributieovereenkomst en promotiemateriaal voor uw winkel. We zullen er alles aan doen om er een succesvolle samenwerking van te maken.

Voordelen Tworby dealer worden:

  • Waarom zou je dealer willen worden? Samen zorgen we ervoor dat iedereen zolang mogelijk blijft fietsen. Hiermee geven we mensen een hoop vrijheid, vitaliteit en veiligheid.
  • Wat gaat er veranderen? Onze voorkeur is dat iedere dealer een demo model in de winkel heeft staan, zodat mensen vooraf kunnen proeffietsen.
  • Hoeveel tijd of geld kost of levert dit op? Door mensen voor de ombouw goed te begeleiden in hun keus en het leren fietsen zorgt u voor tevreden klanten. Met de ombouw bent u gemiddeld twee uur bezig, afhankelijk van het model fiets. In de dealeromgeving kunt alle informatie over prijzen vinden.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op! Team Tworby komt graag met u in contact. Telefonisch zijn wij 24/7 beschikbaar. Via de mail zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag iets heeft gehoord.

Dealer worden?

Neem contact met ons op door het contactformulier aan de rechterzijde in te vullen, wanneer u geïnteresseerd bent in het worden van een Tworby dealer.