Dealer worden?

We komen graag in contact met fietszaken of zorgwinkels die onze visie delen om mensen zolang mogelijk te laten fietsen. Wanneer u na de kennismaking besluit om dealer te worden van de Tworby ombouwmodule, ontvangt u van ons toegang tot onze dealeromgeving. In deze afgeschermde omgeving kunt u alle informatie vinden over de ombouwmodule, distributieovereenkomst en promotiemateriaal voor uw winkel. We zullen er alles aan doen om er een succesvolle samenwerking van te maken.

Zien we u op het B2B festival op 12 en 13 februari?

Op 12 en 13 februari wordt in de Brabanthallen voor de eerste keer het NieuwsFiets.nu B2B festival georganiseerd. Het festival is toegankelijk voor mensen die een fietszaak hebben of werkzaam zijn in de fietsbranche. Een mooi moment om in contact te komen met verschillende aanbieders uit de fietsbranche net voor het fietsseizoen begint. Tworby zal hier ook aanwezig zijn, u vindt ons bij stand D.19. We kunnen u dan meer vertellen over onze unieke ombouwmodule die van vrijwel elke fiets een stabiele driewielfiets kan maken. Ook kunt u in contact komen met bestaande dealers van ons om hun ervaringen te horen. Meld u hier aan om gratis toegang te krijgen.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op! Team Tworby komt graag met u in contact. Telefonisch zijn wij 24/7 beschikbaar. Via de mail zorgen wij er voor dat u binnen 1 werkdag iets heeft gehoord.

Dealer worden?

Neem contact met ons op door het contactformulier aan de rechterzijde in te vullen, wanneer u geïnteresseerd bent in het worden van een Tworby dealer.