de Tworby

Elektrische senioren driewieler met Tworby

Het gemak van fietsen verandert naarmate u ouder wordt. Uw gevoel voor evenwicht verslechtert waardoor u bang bent om te vallen en u niet meer durft te fietsen. Gelukkig ontdekken steeds meer senioren het gemak van een elektrische driewieler. Zo kunt u blijven fietsen, alleen dan op drie wielen. Door de elektrische ondersteuning tijdens het fietsen, hoeft u minder moeite te doen om lange afstanden te fietsen.

All-in vanaf €1.649,- incl. btw ex. montage

  • Hét hulpmiddel voor mensen met een disfunctie
  • Ter ondersteuning van iemand die hulpbehoevend is
  • Gepatenteerde module op uw eigen vertrouwde (elektrische) fiets
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer
  • Geschikt voor (elektrische) fietsen met 7 of 8 versnellingen 
  • Geschikt voor fietsen met 28" en 26" wielen
  • Past door een reguliere deur
  • Tot 40% voordeliger dan een standaard driewieler

Dit is de Tworby, hét product als u langergezonderveiliger en duurzamer mobiel wilt blijven. De Tworby maakt het mogelijk om uw eigen fiets om te laten bouwen naar een driewieler. Door het achterwiel uit de tweewieler te halen en de Tworby module terug te plaatsen, is uw fiets vakkundig en snel omgebouwd tot stijlvolle driewieler. Zo kunt u snel weer veilig de weg op met uw eigen vertrouwde fiets met drie wielen die ook door de deur past. De Tworby is ontwikkeld voor hen die hulpbehoevend zijn. De Tworby zorgt voor ondersteuning en dient als hulpmiddel.

Standaard specificaties
MARATHON PLUS BANDEN
Voordelen Deze band staat ook wel bekend als de 'onplatebare band', vanwege de hoge mate van lekbestendigheid.
De rubbermateriaal van deze band is slijtvast, waardoor de band extreem lang meegaat.
Op de flanken is de band voorzien van reflectiemateriaal voor extra zichtbaarheid in het verkeer.
Deze band is ook geschikt voor gebruik op een E-bike.
Nadelen Door de extra aandacht voor lekbestendigheid en duurzaamheid is de band relatief zwaar.
NEXUS 7 VERSNELLING
Voordelen Goed bruikbaar bereik, veel breder dan dat van de 3
Volwaardige versnellingsnaaf
Betaalbaar
Nadelen Géén superefficiënte directe overbrenging
De naaf zelf is vrij zwaar
Algehele kwaliteit wat minder dan de Nexus 8
NEXUS 8 VERSNELLINGEN
Voordelen Prima bereik waarmee je in elk terrein uit de voeten kunt
Merkbaar verschil met de Nexus 7
Efficiënte directe overbrenging in de vijfde versnelling
Véél minder onderhoudsgevoelig dan een derailleurversnelling
Nadelen Hoger gewicht, minder versnellingen en een kleiner bereik dan een derailleurversnelling

De driewielfiets

Met een fiets bent u in de mogelijkheid om overal te komen. Als dit wegvalt, wordt de wereld een stukje kleiner. Daarnaast verliest u ook de voordelen van beweging die u met fietsen krijgt. Een driewielfiets is een fiets met twee wielen aan de achterzijde. Door de wielen achter, zit u stabiel en veilig. Ook wanneer u stilstaat kunt u op de fiets blijven zitten en valt u niet om.

vraag brochure aan 

Elektrische driewieler senioren

Jong en oud rijdt rond op een elektrische fiets. Wist u dat uw elektrische fiets gemakkelijk is om te bouwen naar een elektrische driewieler? Tworby is namelijk in staat om van uw elektrische fiets een elektrische driewieler te maken. Een driewieler wordt soms bestempeld als iets voor oudere mensen. Dit taboe willen we bij Tworby doorbreken. Wist u dat ongeveer 10 jaar geleden er ook zo gedacht werd over de elektrische fiets? Nu fietst jong en oud erop rond. We zien momenteel ook al een groei in het driewieler segment. Tworby heeft een strak design en past op bijna elke elektrische fiets.

proefrit aanvragen 

Elektrische fiets ombouwen naar driewieler

Het is geen probleem om uw elektrische fiets om te bouwen naar een driewieler. Heeft u een elektrische fiets maar begint deze voor u onstabiel te voelen, dan is de eenvoudigste oplossing de Tworby. Dit betekent dat u van uw elektrische fiets een driewieler kunt maken. Zo hoeft u niet te kijken naar een driewieler met trapondersteuning, u maakt er gewoon een met de Tworby. Zo kunt u te allen tijde veilig op de weg en veilig deelnemen aan het verkeer.

Driewielers voor volwassenen

Met de Tworby formule wordt uw eigen vertrouwde fiets omgebouwd naar een veilige driewieler. Hiermee verlengt u de duur van uw eigen mobiliteit, maar ook die van uw fiets. Ook een traditionele fiets kan Tworby ombouwen naar een driewieler. Heeft u de drie wielen niet meer nodig? Dan kunt u de Tworby gemakkelijk weer laten verwijderen. Dan kunt u weer gebruik maken van uw trouwe tweewieler. Zo simpel is het.

Elektrische driewieler senioren kopen

Wilt u uw fiets graag laten ombouwen? Vind dan een aangesloten dealer van Tworby bij u in de buurt. Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze dealers kunnen u uitgebreid informeren, u kunt een offerte opvragen en op sommige locaties een proefrit maken.