de Tworby

Drie wieler fiets: de Tworby

Wanneer u gaat zoeken naar een drie wieler fiets , is er vaak een eenvoudige oorzaak. Zo is het vaak door een verminder gevoel voor evenwicht. Daardoor ontstaat op zijn beurt de angst om te vallen. Dit zorgt er dan weer voor dat u liever niet meer de fiets op stapt. Dit alles is verleden tijd door de aanschaf van de Tworby. Maak van uw fiets een driewiel fiets in een handomdraai.

  • Uw eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Ter ondersteuning van iemand die hulpbehoevend is. 
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer.
  • Is maar 72 breed en past door een reguliere deur.
  • Tot wel 4 keer goedkoper dan een standaard driewieler.
Omschrijving
Specificaties
Video

Gewone fiets ombouwen naar driewieler

Dankzij de Tworby blijft u langer mobiel. Hoe de Tworby dit doet? Met de fietsmodule maakt van uw gewone fiets een driewieler. Dit zorgt voor een kostenbesparing in verhouding tot een traditionele driewieler, zonder in te leveren op veiligheid en comfort. De Tworby is stabiel en comfortabel in het gebruik. De remkracht van de fiets wordt er ook nog eens beter door. De Tworby bevat namelijk hydraulische remmen om snel tot stilstand te komen wanneer dit nodig is.

vraag brochure aan 

Driewieler fiets volwassenen

Met de Tworby maakt u van uw gewone fiets een driewieler. Het is natuurlijk een stap om te nemen, maar een driewieler biedt veel voordelen:

  • stabiliteit
  • betere remmen
  • makkelijk op en af stappen
  • twee wielen achter

Nu is de Tworby niet zomaar een driewieler. Kijkend naar de breedte van een reguliere driewieler, is de Tworby smaller. Het valt daardoor minder op, en samen fietsen blijft een genot!

proefrit aanvragen 

Goedkope driewieler volwassenen

Wanneer u dan de keuze heeft gemaakt en gaat zoeken op internet, dan vindt u ontzettend veel driewielers. In verschillende prijsklassen. Gaan we kijken naar de A-merken, dan slaat u achterover door de prijzen. Ook daar doet Tworby wat aan. Tworby heeft een lagere prijs dan de standaard driewielers. Dit komt door de manier van fabriceren en het gebruik maken van uw huidige fiets. Ook wanneer u een elektrische fiets heeft met voor- of middenmotor, dan kan daar een elektrische driewieler van gemaakt worden. Daardoor is de startprijs goedkoper dan die van een traditionele driewielfiets.

Driewieler fiets ouderen

Ook voor ouderen is de Tworby een ideale oplossing. De Tworby wordt gemonteerd door een vakkundige dealer bij u in de buurt. Wilt u eerst nog meer weten of een proefrit maken? Dat kan! Download de brochure of vraag een proefrit aan.

Uw fiets ombouwen tot driewieler fiets volwassen

U heeft de knoop doorgehakt en gaat voor Tworby! Kijk in ons dealeroverzicht voor de dichtstbijzijnde dealer. Zij installeren de Tworby voor u en helpen u graag op weg! Heeft u nog vragen over de Tworby? Bel ons dan gerust.

Het fietsen op een driewieler vereist wel enige oefening. Aangezien u niet kunt hangen in de bochten, moet u echt sturen.