de Tworby

Driewieler fiets: de Tworby

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je op zoek bent naar een driewieler fiets. Misschien ben je onzeker geworden over je evenwichtsgevoel, heb je een nare valpartij meegemaakt of heb je angst om te vallen. Hoe dan ook, zorgt het ervoor dat je liever niet meer op de fiets stapt. Dat terwijl je graag actief, mobiel en zelfredzaam blijft en geniet van de vrijheid die je fiets jou biedt.

Tworby zorgt ervoor dat dit gauw weer mogelijk wordt. Met de Tworby-formule transformeren wij jouw fiets om tot een driewielfiets, zodat je weer veilig, vertrouwd en stabiel de weg op kan. 

  • Je eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Ter ondersteuning van iemand die hulpbehoevend is. 
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer.
  • Is maar 72 cm breed en past door een reguliere deur.
  • Tot wel 4 keer goedkoper dan een standaard driewieler.
Omschrijving
Specificaties
Video
Gewone fiets ombouwen naar driewieler

Gewone fiets ombouwen naar driewieler

Dankzij de Tworby blijf je langer genieten van mobiliteit en vrijheid. Hoe de Tworby dit doet? Door het plaatsen van twee achterwielen, wordt jouw gewone fiets omgetoverd tot driewieler. Dit zorgt voor een kostenbesparing in verhouding tot een traditionele driewieler, zonder in te leveren op veiligheid en comfort. De Tworby is stabiel en comfortabel in het gebruik. De remkracht van de fiets wordt er ook nog eens beter door. De Tworby bevat namelijk hydraulische remmen om snel tot stilstand te komen wanneer dit nodig is.

vraag brochure aan 

Driewieler fiets volwassenen

Met de Tworby maak je van jouw gewone fiets een driewieler. Het kan voelen als een grote stap, maar een driewieler biedt veel voordelen:

  • stabiliteit
  • comfort
  • betere remmen
  • makkelijk op- en afstappen
  • twee wielen achter

De Tworby is niet zomaar een driewieler. Kijkend naar de breedte van een reguliere driewieler, is de Tworby smaller.  Hierdoor blijft samen fietsen met anderen een genot!

proefrit aanvragen

Driewieler fiets volwassenen
Goedkope driewieler volwassenen

Goedkope driewieler volwassenen

Tijdens je zoektocht naar de juiste driewieler heb je misschien wel gemerkt dat er ontzettend veel opties en mogelijkheden zijn. Wanneer we dan kijken naar de A-merken, kan dit vaak erg duur uitpakken. Dit maakt het maken van de juiste keuze natuurlijk niet makkelijker. 

Bij Tworby bieden wij dezelfde stabiliteit van deze standaard driewielers, maar dan voor een lagere prijs. Dit is mede dankzij het behoud van je eigen fiets, maar ook door de manier waarop de Tworby wordt gefabriceerd. Ook wanneer je een elektrische fiets hebt met voor- of middenmotor, dan kan daar een elektrische driewieler van gemaakt worden. Daardoor is de startprijs goedkoper dan die van een traditionele driewielfiets.

Driewieler fiets ouderen

Ook voor ouderen is de Tworby een ideale oplossing. De Tworby wordt gemonteerd door een vakkundige dealer bij jou in de buurt. Wil je graag meer leren over de Tworby of een proefrit maken? Dat kan! Download de brochure of vraag een proefrit aan.

Jouw fiets ombouwen tot driewieler fiets volwassen

Je hebt de knoop doorgehakt en gaat voor Tworby! Kijk in ons overzicht voor het dichtstbijzijnde verkooppunt. Zij installeren de Tworby voor jou en helpen je graag op weg! Heb je nog vragen over de Tworby? Bel ons dan gerust.