de Tworby

Driewieler fiets volwassenen

Ga je nog graag met de fiets de weg op? Lekker er op uit, boodschappen doen of met vrienden op pad? Maar voel je je niet meer zo veilig op een tweewieler? Dan is de Tworby wat je zoekt. Maak van jouw tweewieler een driewieler fiets.

Het kan best nog wel een stap zijn om deze overgang te maken, maar door het behoud van je eigen fiets voelt het toch wat meer vertrouwd. Door de ombouw van je fiets ervaart je meer stabiliteit, onder meer tijdens het op- en afstappen. Enkele voordelen van het ombouwen van je fiets naar driewieler zijn:

  • Milieuvriendelijk en kostenefficiënt 
  • Behoud van eigen fiets
  • Comfortabel en stabiel
  • Snelle levering
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer.
  • Is maar 72 cm breed en past door een reguliere deur.
  • Mogelijke vergoeding door de Wmo
Omschrijving
Specificaties
Video
Elektrische fiets met 3 wielen

Drie wielen zorgen voor stabiliteit

Een veelvoorkomend probleem onder fietsers is instabiliteit. Deze instabiliteit kan ervoor zorgen dat je je onveilig of onzeker voelt. Met de Tworby willen wij je daarbij helpen, door middel van een uniek gepatenteerd systeem. Het achterwiel van de oorspronkelijke fiets wordt vervangen door twee achterwielen. Hierdoor ervaar je meer stabiliteit tijdens het fietsen en kan je op een druk kruispunt of bij een stoplicht rustig stoppen zonder af te hoeven stappen. 

Ben je benieuwd hoe het is om op een omgebouwde stabiele driewieler te fietsen? Maak een afspraak voor een proefrit bij een van onze aangesloten dealers via de onderstaande knop.

proefrit aanvragen 

Elektrische driewieler

Elektrische fietsen zijn de afgelopen jaren enorm gestegen in populariteit en zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Wij krijgen vaak de vraag of elektrische fietsen met de Tworby omgebouwd kunnen worden naar driewieler. In het kort: Ja! Het grootste gedeelte van de fietsen die met de Tworby module worden omgebouwd zijn elektrisch aangedreven.

In de regel zijn de enige elektrische fietsen die we niet om kunnen bouwen fietsen met een motor in het achterwiel. Aangezien deze gedemonteerd dient te worden tijdens de ombouw van de fiets. Gelukkig hebben de meeste moderne elektrische fietsen de elektrische aandrijving in het midden van de fiets of in het voorwiel zitten.  

vraag brochure aan 

3 wielen zorgen voor stabiliteit
3 wieler voor volwassenen

Driewieler fiets voor volwassenen

Met de Tworby wordt je eigen vertrouwde fiets omgebouwd naar een veilige driewielfiets. Hiermee verleng je dus de duur van je eigen mobiliteit, maar ook die van je fiets. Ook als je tijdelijk een gestabiliseerde fiets nodig hebt, is Tworby dé uitkomst! Heb je de drie wielen niet meer nodig? Dan kun je de Tworby weer laten verwijderen. Zo simpel is het.

Tworby Testdagen

Elk jaar trekken wij het land in om bij elk van onze verkooppunten een 'Tworby Testdag' te organiseren. Op deze dag kun je langskomen voor meer informatie over de Tworby en een vrijblijvende proefrit onder professionele begeleiding. Benieuwd wanneer wij bij een verkooppunt bij jou in de buurt aanwezig zijn? Neem een kijkje in onze agenda!

3 wieler Tworby Dealerdagen

Driewieler voor volwassenen kopen

Wil je jouw fiets graag laten ombouwen? Vind dan een gecertificeerd/gekwalificeerd verkooppunt van Tworby bij jou in de buurt. Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze verkopers kunnen je uitgebreid informeren, je kan een offerte opvragen en op sommige locaties kan je een proefrit maken.