Blog 7: Terugblik evenementen 2022

Bij Tworby is onze missie glashelder: we streven ernaar iedereen zo lang mogelijk mobiel en vitaal te houden op de fiets. Want fietsen betekent vrijheid. Zelfredzaamheid. Vitaliteit. Wij geloven dat iedereen recht heeft op die prachtige fietservaring, ongeacht leeftijd of beperking. 

Daarom bieden wij een unieke oplossing: de Tworby. Met onze gepatenteerde techniek kan je je eigen vertrouwde (elektrische) fiets verbeteren naar een stabiele driewielfiets. Dit vergroot jouw mobiliteit op een veilige en comfortabele manier. Want veiligheid staat bij ons voorop.

Om onze missie kracht bij te zetten, zijn we aanwezig op allerlei evenementen door Nederland, België en Duitsland. Deze evenementen staan in het teken van driewielfietsen, mobiliteit en veiligheid. Samen met de fietsersbond en onze verkopers introduceren we mensen graag aan de wereld van driewielfietsen, waarbij je altijd even een proefrit mag maken. We nemen daarbij rustig de tijd, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. De perceptie dat je zo weg fietst op een driewielfiets is helaas niet waar. We zijn immers al ons hele leven gewend om te balanceren met ons lichaam op een tweewieler, maar dat gaat net even wat anders op een driewieler. En dat is wennen, maar met onze begeleiding en ondersteuning wordt die overgang soepel en plezierig. 

Onze oprechte dank gaat uit naar alle bezoekers, gemeenten, verkopers, ergotherapeuten, vrijwilligers van de fietsbond en locatiehouders voor hun waardevolle inzet tijdens deze evenementen. Samen maken we het verschil en laten we mensen ervaren dat fietsen op een driewielfiets een geweldige mogelijkheid biedt voor langdurige mobiliteit. 

Terwijl we druk bezig zijn met de agenda van 2023, hopen we je te mogen ontmoeten op onze toekomstige evenementen. Maar onthoud ook dat je het hele jaar door terecht kan bij onze verkooppunten voor een persoonlijke kennismaking met de Tworby.

Hieronder een fotoverslag van enkele evenementen:

Tworby Testdag Methorst Veenendaal
Tworby Testdag Profile Methorst Veenendaal

Tworby Testdag Bike Totaal Best
Tworby Testdag Bike Totaal Best
Parkinson Symposium
Parkinson Symposium
Supportbeurs Utrecht
Ergotherapiecongres
Ergotherapiecongres
Tworby Testdag Fietsen MB Mortsel
Tworby Testdag Bike Totaal Weys
Testdag Profile Weys
Tworby Testdag Fijn-fietsen
Tworby Testdag Fijn-Fietsen Nijmegen
Tworby Testdag Bike Totaal Dekkers Tweewielers
Tworby Testdag Bike Totaal Dekkers Tweewielers

Terug naar berichten
Blog 7: Terugblik evenementen 2022