Blog 24: Ontdek de voordelen van het bezoeken van een Tworby Testdag!

Met de stijgende temperaturen en afnemende regenval bewegen we langzaam richting de lente en zomer. Dit betekent niet alleen dat de natuur tot bloei komt, maar ook dat het fietsseizoen zijn langverwachte start heeft gemaakt. Voor Tworby betekent dit dat de Tworby Testdagen weer van start gaan, en we hopen jullie weer in grote getalen te mogen ontvangen. Maar wat is een Tworby Testdag precies? En wat heb je aan het bezoeken van dit evenement? In deze blog leggen wij graag uit wat het precies inhoudt, hoe je je kunt aanmelden en welke voordelen jij eruit kan halen. 

Deskundig advies 

Tijdens de Tworby Testdagen staat een team van Tworby-medewerkers en een ervaren ergotherapeut klaar om jou te ondersteunen. Zij bieden deskundig advies over de juiste manier om met een Tworby te fietsen. Bovendien zijn ze beschikbaar om al jouw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Samen met jou zoeken ze naar de beste oplossing die past bij jouw behoeften en mogelijkheden. Als de Tworby niet de meest geschikte optie voor jou blijkt te zijn, wordt dit eerlijk aangegeven, en worden alternatieven besproken. 

Proefritmogelijkheden 

Daarnaast krijg je tijdens de Tworby Testdagen de kans om een proefrit te maken op verschillende modellen van Tworby-fietsen. Het belang van deze proefritmogelijkheden kan niet genoeg worden benadrukt. Het testen van de Tworby in een echte omgeving stelt jou in staat om het comfort en de stabiliteit van de Tworby echt te ervaren. Het is een kans om te voelen hoe de fiets reageert op verschillende terreinen en omstandigheden, en om te bepalen welk model het beste past bij jouw behoeften en rijstijl. Door een proefrit te maken kan jij met vertrouwen een weloverwogen beslissing nemen over de aanschaf van een Tworby-fiets. 

Delen van ervaringen 

Naast de bovengenoemde voordelen heeft het bezoeken van een Tworby Testdag nog een ander groot voordeel. Je komt namelijk sneller in contact met anderen uit jouw regio die dezelfde uitdagingen als jij ervaren. Het biedt een kans om jouw passie voor fietsen te delen en specifiek verhalen uit te wisselen over het proces van het overstappen van een tweewielfiets naar een driewielfiets. Het is een waardevolle gelegenheid om verbinding te maken met mensen die hetzelfde ervaren als jij en deel uit te maken van een gemeenschap die dezelfde liefde voor fietsen deelt. 

Hoe neem je deel aan een Tworby Testdag? 

Alle Tworby Testdagen, inclusief de bijbehorende adressen en tijden, zijn te vinden op onze evenementenpagina. Hier heb je ook de mogelijkheid om je aan te melden voor een specifieke Testdag naar keuze. Door je aan te melden, verzeker je jezelf van een tijdslot van 30 minuten waarin jij alle aandacht krijgt die je nodig hebt. Op deze manier heb je gegarandeerd voldoende tijd om het fietsen op een Tworby te ervaren en al je vragen te stellen aan onze deskundige medewerkers en ergotherapeuten. Mis deze kans niet om jouw perfecte fietservaring te ontdekken! 

We moedigen je van harte aan om de voordelen van het bijwonen van een Tworby Testdag zelf te ervaren. Neem een belangrijke stap in de richting van het vinden van de perfecte fiets voor jouw behoeften. Bedankt voor je interesse in Tworby en vergeet niet om je aan te melden voor een Testdag op onze evenementenpagina. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van jouw ideale Tworby-fiets! 

Terug naar berichten
Blog 24: Ontdek de voordelen van het bezoeken van een Tworby Testdag!