Blog 22: Een kijkje bij De Voorwerkers

Het nieuwe jaar is begonnen en bij Tworby gaan we vol enthousiasme verder met ons streven naar duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. We willen dit moment aangrijpen om te laten zien hoe onze samenwerking met De Voorwerkers een verschil maakt, niet alleen voor ons als bedrijf, maar ook voor onze gemeenschap en onze planeet.

Onze passie voor duurzaamheid

Wist je dat Tworby niet alleen draait om veilig en comfortabel fietsen, maar ook om duurzaamheid? Door jouw bestaande fiets te verbeteren naar een Tworby-driewielfiets, dragen we samen bij aan het verminderen van afval én het verlengen van de levensduur van bestaande fietsen. Dit betekent minder productie en minder druk op onze grondstoffen. Een groenere rit voor jou en onze planeet!

Samen sterker voor een betere toekomst

Naast duurzaamheid streven we naar inclusiviteit, daarom werken wij samen met De Voorwerkers. Deze geweldige organisatie biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zich te ontwikkelen binnen een commerciële omgeving. Onze keuze voor De Voorwerkers als partner is niet alleen gebaseerd op het leveren van hoogwaardige producten, maar ook op het creëren van echte kansen voor individuele groei en ontwikkeling.

Op de werkvloer van De Voorwerkers wordt er met passie gewerkt aan montagewerk en assemblage, terwijl duurzaamheid centraal staat. Door verspilling te verminderen en productiemethoden te optimaliseren, dragen zij dagelijks bij aan een groenere toekomst. 

Jouw rol in onze missie

Elke keer dat je op je Tworby stapt, ben jij een onmisbare schakel in onze missie naar een duurzamere en inclusievere toekomst. Jullie zijn niet alleen fietsers; jullie zijn de trendsetters van verandering, verspreiders van bewustzijn en makers van een positieve impact op de wereld. Samen trappen we naar een toekomst met eindeloos fietsplezier voor iedereen.

Met elke trap brengen we de wereld een stap dichter bij een duurzamere, inclusievere toekomst. Laten we dit jaar samen trappen naar meer groen, meer inclusie en meer plezier op de weg!

Terug naar berichten
Blog 22: Een kijkje bij De Voorwerkers