Blog 18: Waarom kiezen voor een Tworby versus een nieuwe driewieler?

Waarom zou je een nieuwe driewieler kopen als je jouw vertrouwde fiets kunt upgraden naar een stabiele driewieler? In deze blogpost nemen we je mee in de voordelen die het ombouwen van je eigen fiets met zich meebrengt.

Bespaar Geld 💰

Allereerst, de kosten. Het ombouwen van je huidige fiets is vaak een voordeligere optie dan het aanschaffen van een geheel nieuwe driewielfiets. Zo houd je wat extra geld over voor andere leuke activiteiten. 

Stabiliteit 🚴

Daarnaast biedt de Tworby een ongekend stabiele wegligging dankzij de 2-wielaandrijving. Zo kan je vol vertrouwen door elke rit heen bewegen, wetende dat je fiets je goed ondersteunt.

Snelle levering 📦

Een ander groot voordeel is de snelle levering. Geen lange wachttijden meer! Zodra je besluit je fiets om te bouwen, kun je snel genieten van je omgebouwde fiets en de vrijheid van de weg.

Altijd bereikbaar ☎️

Bij Tworby staat klantenservice hoog in het vaandel. We zijn er altijd om je te helpen en bieden goede garantie. Zo ben je verzekerd van een zorgeloze fietservaring.

Maak een Duurzame Keuze 🍀

Een duurzame keuze maken is belangrijk voor onszelf en de planeet. Door je fiets om te bouwen in plaats van een nieuwe te kopen, draag je bij aan een milieuvriendelijkere samenleving.

Nederlands trots 🇳🇱

Bovendien zijn onze ombouwmodules trots geproduceerd in Nederland, wat betekent dat je kan vertrouwen op de kwaliteit en vakmanschap van eigen bodem.

Vertrouwd gevoel 🔒

Last but not least, het behoud van je eigen fiets. Je hebt ongetwijfeld een band opgebouwd met je huidige tweewieler. Met Tworby kun je die betrouwbaarheid behouden terwijl je geniet van de stabiliteit en het comfort van een driewieler.

Stap voor stap: Hoe bouw je je fiets om naar een driewieler?

  1. Controleer of je fiets geschikt is voor ombouw. Dat kan je hier vinden.

  2. Maak een proefrit op een demomodel bij een fietsenzaak bij jou in de buurt.

  3. Laat je fiets door de fietsenmaker ombouwen.

  4. Oefen het fietsen op een driewieler, alleen of samen met een ergotherapeut.

  5. Ga weer met een gerust gevoel de weg op.

  Voordelen ombouwen van je fiets naar een driewieler

  Benieuwd of de Tworby bij jou past en wil je graag een proefrit maken? Maak dan een afspraak bij een fietsenzaak bij jou in de buurt.

  Terug naar berichten
  Blog 18: Waarom kiezen voor een Tworby versus een nieuwe driewieler?