Blog 11: Terugblik evenementen 2022

Terugblik evenementen Tworby 2022

Onze missie is om iedereen zo lang mogelijk mobiel en vitaal op de fiets te houden. Fietsen betekend vrijheid. Fietsen versterkt de zelfredzaamheid, vitaliteit en vrijheid. Voor iedereen die meer stabiliteit nodig heeft kunnen wij een driewielfiets ombouwmodule leveren via onze dealers, zodat uw eigen (elektrische) fiets omgebouwd kan worden tot een stijlvolle driewielfiets. Hierdoor zal ook de (verkeers) veiligheid toenemen.

Om onze missie kracht bij te zetten is Tworby aanwezig op allerlei evenementen door Nederland, België en Duitsland. Deze evenementen staan vaak in het teken van driewielfietsen, mobiliteit en  veiligheid. Samen met de fietsersbond en onze dealers helpen we mensen kennis te laten maken met het fietsen op een driewielfiets. We nemen hier rustig de tijd voor, zodat mensen zich op hun gemak voelen. De perceptie dat je zo wegfietst op een driewielfiets is helaas niet waar. We zijn immers vaak al ons hele leven gewend om te balanceren met ons lichaam op een tweewieler, daar waar je op een driewielfiets moet corrigeren met het stuur in plaats van met het lichaam.

We willen alle bezoekers, dealers, gemeenten, ergotherapeuten, vrijwilligers van de fietsersbond en alle locatiehouders bedanken voor hun inzet tijdens deze waardevolle evenementen.

Op dit moment zijn we weer druk bezig met de agenda van 2023 te bepalen en hopen u weer te mogen ontmoeten. Bij onze dealers kunt u het hele jaar door terecht voor een kennismaking met een fiets die is voorzien van een Tworby driewielfiets ombouwmodule.

Hieronder een fotoverslag van enkele dagen:

Dealerdag Methorst Veenendaal

 

Dealerdag Bike Totaal Best
Dealerdag Bike Totaal Best
Parkinson Symposium
Supportbeurs Utrecht
Ergotherapiecongres
Dealerdag Fietsen MB Mortsel
Dealerdag Profile Weys
Dealerdag Fijn-Fietsen Nijmegen
Dealerdag Bike Totaal Dekkers Tweewielers

Terug naar berichten
Blog 11: Terugblik evenementen 2022