BLOG 3: TWORBY KLANT; MEVROUW PERREE AAN HET WOORD!

Wij zijn momenteel bezig om meer inzicht te krijgen in de klanttevredenheid die onze klanten over het bezit en het gebruik van hun persoonlijke Tworby ervaren. Dit doen we aan de hand van korte interviews. Hoe ondervinden ze het fietsen op een van onze driewielers? Wat biedt de Tworby aan voordelen én in welke mate stimuleert een Tworby iemand zijn of haar vrijheid, vitaliteit, mobiliteit en (verkeers)veiligheid? Op dit soort vragen zullen we deze en de opeenvolgende blogs dieper ingaan. In deze blog komt mevrouw Perree aan het woord.  

Aanschaf Tworby

Mevrouw Perree heeft sinds kort een Tworby in haar bezit. De Tworby is omgebouwd bij een van onze gekoppelde dealers in Venray, Dekkers Tweewielers. Voordat mevrouw Perree is overgestapt op een Tworby heeft ze anderhalf jaar niet meer gefietst omdat ze simpelweg niet meer durfde te fietsen. Mevrouw Perree was dol op fietsen en heeft dan ook meer dan 25 jaar meegedaan aan de fietsvierdaagse in Venray. Tot dat ze tijdens de laatste fietsvierdaagse viel en daardoor naar het ziekenhuis moest. De Tworby gaf haar na anderhalf jaar weer de moed om op een fiets te stappen.

Ervaring & gebruik

Mevrouw Perree omschrijft de Tworby als een geweldige constructie aan de fiets, welke een vooruitgang is voor oudere mensen. In het begin was het fietsen op de driewieler wennen, maar met de ondersteuning van een ergotherapeut kreeg mevrouw Perree, het vertrouwen om zelfstandig op de fiets te stappen snel terug. Samen met de ergotherapeut is onder andere geoefend om de hand uit te steken en verkeershindernissen veilig te trotseren. Dit gaat ondertussen in de praktijk erg goed. De Tworby biedt volgens mevrouw Perree meer evenwicht en is erg stabiel, waardoor er veel minder kans is om te vallen. Hierdoor voelt ze zich veiliger in het verkeer dan voorheen. De Tworby heeft de vrijheid van mevrouw Perree behoorlijk vergroot. Sinds het bezit van de Tworby kan ze meer dingen ondernemen doordat er weer een mogelijkheid bestaat om met de fiets op pad te gaan. Fietsen naar de winkel of de pedicure, maar ook langere afstanden. Het wordt als iets fantastisch ervaren om weer te bewegen en mevrouw Perree is inmiddels dan ook volledig over de angst om te fietsen heen.

Aanbeveling

Het fietsen op een Tworby wordt aan iedereen aangeraden, omdat het veel veiliger is, het uw fietsangst overwint en het plezier in het fietsen terugkomt. ‘Het is in één woord geweldig’. Mevrouw Perree is zeer tevreden over alles wat de Tworby teweeg heeft gebracht, maar ook over het hele proces. Ze heeft voldoende informatie ontvangen en er werd naar haar mening ruim voldoende hulp aangeboden. Mevrouw Perree zal met haar enthousiasme over de ontvangst van haar Tworby, veel blijven oefenen en hoopt volgend jaar weer mee te kunnen fietsen met haar favoriete fietsvierdaagse in Venray… Een prachtige doelstelling!

Tot slot

Wij zijn erg verheugd om te horen dat mevrouw Perree zo lovend is over de organisatie én het bezit van haar Tworby. Wij hopen door het delen van klantervaringen jullie als lezer een duidelijker beeld te kunnen geven over wat een Tworby heeft te bieden. Mocht u nou net als mevrouw Perree fietsangst hebben ontwikkeld? Wij denken graag met u mee. Zo kunnen we samen onder begeleiding een proefrit plannen, waar u op uw tempo kennis kunt maken met onze gepatenteerde fietsmodule.

16-09-2021

Terug naar berichten
BLOG 3: TWORBY KLANT; MEVROUW PERREE AAN HET WOORD!