Maak kennis met Tworby

Voel je je niet meer veilig en zelfverzekerd op je fiets en mis je de plezieren die fietsen met zich meebrengt? Wij bij Tworby begrijpen deze zorgen maar al te goed. Daarom willen we de vrijheid en mobiliteit op de fiets voor iedereen mogelijk maken, ongeacht leeftijd of mobiliteitsuitdagingen. Onze missie is simpel: zorgen dat jij kan blijven genieten van fietstochten. Fietsen betekent vrijheid, zelfstandigheid en een gezonde levensstijl. Met onze technologie toveren we jouw vertrouwde fiets om naar een stabiele driewieler, zodat jij blijft genieten van de vrijheid van fietsen. Ons doel is om jou op tijd bewust te maken van deze mogelijkheid, want Tworby is er voor iedereen die wil blijven fietsen, ongeacht de levensfase. Samen doorbreken we het stigma en kiezen we voor vrijheid en mobiliteit.

Tworby Careyn

Ledenvoordeel met de ledenpas van ActiVite

Heb je behoefte aan meer stabiliteit tijdens het fietsen, en heb je nog een goede (elektrische) fiets? Tworby tovert jouw vertrouwde fiets om naar een stabiele driewieler! Alle ActiVite-leden krijgen €100 cashback na aanschaf van de Tworby + een gratis fietstas.

Voordelen:

  • €100 cashback na aanschaf van de Tworby
  • Een gratis fietstas
  • Het behoud van jouw eigen fiets met de stabiliteit van een driewieler
  • Fietslessen mogelijk samen met een ergotherapeut
  • Proefrijden bij een van onze aangesloten verkooppunten of bekijk onze agenda
  • Tot 3 keer voordeliger dan een complete driewieler
  • Vanaf €1.849 exclusief montage kosten

vraag brochure aan

Wil je gebruikmaken van de cashback actie?

Vul in onderstaand formulier je contactgegevens in

ActiVite

Jij houdt graag grip op jouw leven. Naarmate je ouder wordt, merk je dat je daar af en toe best wat ondersteuning bij kunt gebruiken. Je wilt zo lang mogelijk gezond en zelfstandig blijven in jouw eigen omgeving. ActiVite helpt jou hierbij.

Ledenvoordeel ActiVite

Druk op onderstaande knop om jouw voordeel te bekijken. Nog geen lid? Meld je dan aan!

Bekijk hier jouw voordeel   Wordt lid