de Tworby

3 wieler voor volwassenen: de Tworby

Wanneer het fietsen op een 2 wieler niet meer goed voelt of u het niet meer vertrouwt, is een 3 wieler voor volwassenen een geschikte oplossing. De 3 wieler zorgt er voor dat u stabiel zit en geen zorgen meer heeft over balans. De Tworby maakt van uw fiets een 3 wieler. Daarmee kunt u veilig deel blijven nemen aan het verkeer en zelf op pad!

All-in vanaf €1.649,- incl. btw ex. montage

  • Hét hulpmiddel voor mensen met een disfunctie
  • Ter ondersteuning van iemand die hulpbehoevend is
  • Gepatenteerde module op uw eigen vertrouwde (elektrische) fiets
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer
  • Geschikt voor (elektrische) fietsen met 7 of 8 versnellingen 
  • Geschikt voor fietsen met 28" en 26" wielen
  • Past door een reguliere deur
  • Tot 40% voordeliger dan een standaard driewieler

Dit is de Tworby, hét product als u langergezonderveiliger en duurzamer mobiel wilt blijven. De Tworby maakt het mogelijk om uw eigen fiets om te laten bouwen naar een driewieler. Door het achterwiel uit de tweewieler te halen en de Tworby module terug te plaatsen, is uw fiets vakkundig en snel omgebouwd tot stijlvolle driewieler. Zo kunt u snel weer veilig de weg op met uw eigen vertrouwde fiets met drie wielen die ook door de deur past. De Tworby is ontwikkeld voor hen die hulpbehoevend zijn. De Tworby zorgt voor ondersteuning en dient als hulpmiddel.

Standaard specificaties
MARATHON PLUS BANDEN
Voordelen Deze band staat ook wel bekend als de 'onplatebare band', vanwege de hoge mate van lekbestendigheid.
De rubbermateriaal van deze band is slijtvast, waardoor de band extreem lang meegaat.
Op de flanken is de band voorzien van reflectiemateriaal voor extra zichtbaarheid in het verkeer.
Deze band is ook geschikt voor gebruik op een E-bike.
Nadelen Door de extra aandacht voor lekbestendigheid en duurzaamheid is de band relatief zwaar.
NEXUS 7 VERSNELLING
Voordelen Goed bruikbaar bereik, veel breder dan dat van de 3
Volwaardige versnellingsnaaf
Betaalbaar
Nadelen Géén superefficiënte directe overbrenging
De naaf zelf is vrij zwaar
Algehele kwaliteit wat minder dan de Nexus 8
NEXUS 8 VERSNELLINGEN
Voordelen Prima bereik waarmee je in elk terrein uit de voeten kunt
Merkbaar verschil met de Nexus 7
Efficiënte directe overbrenging in de vijfde versnelling
Véél minder onderhoudsgevoelig dan een derailleurversnelling
Nadelen Hoger gewicht, minder versnellingen en een kleiner bereik dan een derailleurversnelling

3 wiel fietsen

U ziet ze waarschijnlijk al vaker dan u denkt, de driewieler voor volwassenen. In de regel hebben we het dan over een fiets met twee wielen achter.

De Tworby zorgt er voor dat uw huidige fiets langer gebruikt kan worden. Het is een veilige fietsmodule die stevig is opgebouwd die met zijn hydraulische remmen ook nog eens helpt bij het snel tot stilstand te komen. Een uniek en gepatenteerd ontwerp om in ons drukke verkeer behendig en veilig je weg te vinden.

vraag brochure aan 

3 wieler fiets voor volwassenen

Met de Tworby module wordt uw eigen vertrouwde fiets omgebouwd naar een veilige drie wiel fiets. Hiermee verlengt u dus de duur van uw eigen mobiliteit, maar ook die van uw fiets. Ook als u tijdelijk een gestabiliseerde fiets nodig heeft, is Tworby dé uitkomst!

Heeft u de 3 wielen niet meer nodig? Dan kunt u de Tworby ook weer laten verwijderen. Dan kunt u gewoon weer gebruik maken van uw trouwe tweewieler. Zo simpel is het.

proefrit aanvragen 

Het verschil met een traditionele driewieler

De traditionele driewieler zorgt waarschijnlijk voor een beeld in uw hoofd. Een fiets die alles er op doet lijken dat er iets aan de hand is. De Tworby voorkomt dit beeld. Hoe dan vraagt u?

De Tworby is enkel de module die onder uw “normale” fiets wordt geplaatst. Daardoor heeft u de gewone uitstraling van een fiets en de gemakken van een traditionele driewieler.

Elektrische fiets met 3 wielen

Heeft u al een elektrische fiets, maar wilt naar een elektrische fiets met 3 wielen? Dan kan het flink in de kosten lopen. Gelukkig is ook een elektrische fiets in de regel om te bouwen naar een 3 wieler met een Tworby. Dit scheelt zich flink in de eerste aanschaf. Een Tworby koopt u namelijk al vanaf €1.649,-. Nu lijkt dit nog vrij hoog. Wanneer u de prijzen van elektrische 3 wielers gaat vergelijken, zult u vanzelf zien dat de Tworby een stuk goedkoper is.
Bekijk de introductievideo:

Wennen aan een driewieler

Een driewieler is wel even wennen. Het inschatten van de breedte is natuurlijk anders, aangezien u opeens 2 wielen achter heeft. Verder moet u echt gaan sturen. Dit betekent dat u niet meer kunt hangen in bochten. U kunt ook een proefrit maken op de Tworby. Zo weet u hoe het is om op een driewielfiets te fietsen en kunt u dan uw keuze maken!

3 wieler fiets voor volwassenen kopen

Wilt u uw fiets graag laten ombouwen? Vind dan een aangesloten dealer van Tworby bij u in de buurt. Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze dealers kunnen u uitgebreid informeren, u kunt een offerte opvragen en op sommige locaties kunt u een proefrit maken. Staat uw stad of regio er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Samen gaan wij opzoek naar een oplossing.