de Tworby

3 wieler fiets volwassenen

Gaat u nog graag met de fiets de weg op? Lekker er op uit, boodschappen doen of met vrienden op pad? Maar u voelt zich niet meer zo veilig op een tweewieler? Dan is de Tworby wat u zoekt. Maak van uw 2wieler een 3 wieler fiets. Als volwassene is dit een drempel om te nemen, maar u heeft er zeker plezier van. U voelt zich fijner bij het op en afstappen of bij het stoppen. Waarom? U staat veel stabieler met een 3 wieler voor volwassenen dan met een 2 wieler. Zo kunt u met uw 3 wieler veilig deelnemen aan het verkeer.

  • Uw eigen fiets, maar dan als driewieler.
  • Ter ondersteuning van iemand die hulpbehoevend is. 
  • Montage uitgevoerd door een gespecialiseerde dealer.
  • Is maar 72 breed en past door een reguliere deur.
  • Tot wel 4 keer goedkoper dan een standaard driewieler.
Omschrijving
Specificaties
Video

Elektrische fiets met 3 wielen

Heeft u al een elektrische fiets, maar wilt naar een elektrische fiets met 3 wielen? Dan kan het flink in de kosten lopen. Gelukkig is ook een elektrische fiets in de regel om te bouwen naar een 3 wieler met een Tworby. Dit scheelt zich flink in de eerste aanschaf. Een Tworby koopt u namelijk al vanaf €1.475,-. Nu lijkt dit nog vrij hoog. Wanneer u de prijzen van elektrische 3wielers gaat vergelijken, zult u vanzelf zien dat de Tworby een stuk goedkoper is.

Bekijk de introductievideo:

https://www.youtube.com/watch?v=tkNCPVn0X9Q 

vraag brochure aan 

Gewone fiets ombouwen naar driewieler

Met de Tworby verlengt u niet alleen het gebruik van uw huidige fiets, maar de Tworby fietsmodule helpt ook mee de duur van uw eigen mobiliteit te verlengen! Naast dat de Tworby een uitstekend rijcomfort heeft is de Tworby ook nog eens super veilig! De rijeigenschappen zijn gelijk of zelfs beter dan een traditionele driewieler. De Tworby is stabiel en comfortabel en zal zorgen voor (nog) jarenlang fietsplezier. Een veilige fietsmodule die stevig is opgebouwd die met zijn hydraulische remmen ook nog eens helpt bij het snel tot stilstand te komen. Een uniek en gepatenteerd ontwerp om in ons drukke verkeer behendig en veilig je weg te vinden.

Het fietsen op een driewieler vereist wel enige oefening. Aangezien u niet kunt hangen in de bochten, moet u echt sturen.

proefrit aanvragen 

3 wieler fiets voor volwassenen

Met de Tworby module wordt uw eigen vertrouwde fiets omgebouwd naar een veilige drie wiel fiets. Hiermee verlengt u dus de duur van uw eigen mobiliteit, maar ook die van uw fiets. Ook als u tijdelijk een gestabiliseerde fiets nodig heeft, is Tworby dé uitkomst! Heeft u de 3 wielen niet meer nodig? Dan kunt u de Tworby ook weer laten verwijderen. Dan kunt u gewoon weer gebruik maken van uw trouwe tweewieler. Zo simpel is het.

3 wieler fiets voor volwassenen kopen

Wilt u uw fiets graag laten ombouwen? Vind dan een gecertificeerd/gekwalificeerd dealer van Tworby bij u in de buurt. Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij Met een landelijk netwerk is de Tworby altijd dichtbij. Onze dealers kunnen u uitgebreid informeren, u kunt een offerte opvragen en op sommige locaties kunt u een proefrit maken.